Gama de produse s-a îmbogățit recent cu o nouă categorie de produse. Începând cu această lună veți putea achiziționa pompe de apă QWP.

Spare parts

Valeo este un furnizor de prim rang de sisteme inovatoare de asistență la parcare pentru echipamentele originale (OE).

Spare parts

Xtra este noua gamă de discuri perforate disponibilă în portofoliul Brembo. Noile discuri oferă, printre altele, performanțe superioare pe carosabil umed și eficiență sporită chiar și la temperaturi înalte.

Spare parts

Destinat asigurării șuruburilor pentru siguranță maximă. Asigurarea șuruburilor și a ansamblurilor filetate, pentru a preveni deșurubarea, este o componentă esențială a cerințelor actuale care privesc sănătatea și siguranța, în domeniul ingineriei. 

Spare parts

Peste 100 de standuri expoziţionale ale celor mai importanţi furnizori de piese de schimb, accesorii auto şi echipamente de service.

Clienti

GKN furnizează prin tehnologia patentată Face Spline, componente mai performante pentru îmbinarea cu butucul și cu o greutate semnificativ redusă, inclusiv pentru postvânzare.

Spare parts

Portofoliul de piese de schimb QWP este completat periodic cu noi linii de produse pentru a răspunde cât mai bine necesităților atelierelor de reparații, oferind mereu mobilitate la prețul corect.

Spare parts

Cea mai nouă ediție a catalogului cu piese de ambreiaj LuK va conține aplicații cu ambreiaj dublu adiționale pentru vehicule Ford și VW.

 

Clienti