În 7 octombrie, partenerii Autonet sunt invitați să ia parte la ultimul episod al sezonului din 2017 al Autonet Mobility Show. Continuând tradiția ultimilor ani, evenimentul va avea loc la complexul expozițional Romexpo, din capitală, și va cuprinde toate atracțiile profesionale și de divertisment cu care am obișnuit participanții în edițiile trecute, precum și câteva surprize special pregătite pentru show-ul din București.

Clienti

Picoscope este alegerea principală a producătorilor de vehicule și a atelierelor pentru funcțiile și beneficiile furnizate.

Auto diagnosis

Bosch lansează testerul automat pentru injectoare common-rail EPS 118

Diesel

NOU – AUTOLOGIC lansează un nou produs care înlocuiește vechea interfață Bluebox: AssistPlus și suportul tehnic Assist cu posibilitate de stocare în Cloud.

Auto diagnosis

Tester de diagnoză multimarcă - sisteme Denso

Service equipment

Delphi a dezvoltat gama sa de soluții de diagnoză cu produse inovatoare, pentru a veni în ajutorul atelierelor auto în pregătirea lor privind electronica auto.

Auto Diagnosis

mega macs 56 este soluția ideală de diagnoză pentru toate atelierele multimarcă, ce nu vor să facă niciun compromis în ceea ce privește volumul de servicii și confortul de servire, dar nici să bage mâna prea adânc în buzunar. Atelierele au acces complet la conceptul de reparații în timp real cu toate datele relevante și asistența valoroasă de la sistemul însuși, precum și de la specialiștii din Callcenter-ul tehnic. În acest mod, dumneavoastră înșivă transformați provocările complexe în bani gheață.

Auto Diagnosis