Sărbătorește performanța din mers

Lubricants

Picoscope este alegerea principală a producătorilor de vehicule și a atelierelor pentru funcțiile și beneficiile furnizate.

Auto diagnosis

Bosch lansează testerul automat pentru injectoare common-rail EPS 118

Diesel

NOU – AUTOLOGIC lansează un nou produs care înlocuiește vechea interfață Bluebox: AssistPlus și suportul tehnic Assist cu posibilitate de stocare în Cloud.

Auto diagnosis

Tester de diagnoză multimarcă - sisteme Denso

Service equipment

Delphi a dezvoltat gama sa de soluții de diagnoză cu produse inovatoare, pentru a veni în ajutorul atelierelor auto în pregătirea lor privind electronica auto.

Auto Diagnosis

A apărut o nouă broșură dedicată echipamentelor de service. Broșura poate fi descărcată cu ușurință de pe pagina de internet a Autonet Import sau de pe platforma WebCat.

Service equipment

mega macs 56 este soluția ideală de diagnoză pentru toate atelierele multimarcă, ce nu vor să facă niciun compromis în ceea ce privește volumul de servicii și confortul de servire, dar nici să bage mâna prea adânc în buzunar. Atelierele au acces complet la conceptul de reparații în timp real cu toate datele relevante și asistența valoroasă de la sistemul însuși, precum și de la specialiștii din Callcenter-ul tehnic. În acest mod, dumneavoastră înșivă transformați provocările complexe în bani gheață.

Auto Diagnosis