Autonet Mobility Show pornește anul acesta la drum cu tradiționalul eveniment de la Cluj-Napoca.

Clienti

Caracteristicile tehnologice ale bateriilor Varta Promotive EFB asigură performanţă îmbunătăţită şi fiabilitate în orice condiţii de drum.

Commercial vehicles

Pirelli a fost întotdeauna în prima linie privind soluțiile premium inovatoare din punct de vedere tehnologic, pentru fiecare generație de produse. 

Commercial vehicles

În luna mai, oferta QWP se îmbogățește cu componente pentru sistemul de eșapament pentru vehicule comerciale.

Commercial vehicles

Salvează timp și bani cu noua tehnologie!

Commercial Vehicles

Uniroyal îşi extinde gama de anvelope pentru camioane şi autobuze şi prezintă pentru prima dată, pe lângă cele pentru osiile directoare şi motoare, noile anvelope pentru remorci în două dimensiuni.

Tires&Rims

Autonet Import a desfășurat, în perioada august 2015 – februarie 2016, o amplă promoție care a avut ca obiect bateriile Varta destinate atât autoturismelor, cât și vehiculelor comerciale.

Clienti

Departamentul destinat vehiculelor comerciale al Autonet Import cunoaște o dezvoltare foarte dinamică oferind soluții integrate din ce în ce mai complexe atelierelor de reparații camioane, flotelor și operatorilor de vehicule comerciale. Pentru a afla mai multe detalii, am stat de vorbă cu managerul de vânzări pe vehicule comerciale al Autonet Import, Sergiu Șoimoșan.

Commercial vehicles