Uniroyal îşi extinde gama de anvelope pentru camioane şi autobuze şi prezintă pentru prima dată, pe lângă cele pentru osiile directoare şi motoare, noile anvelope pentru remorci în două dimensiuni.

Tires&Rims

Continental completează linia de produse destinate traficului regional de distribuție. Anvelopa Conti Hybrid HT3 385/55 R 22.5 cu clasă de marcaj UE „B” la categoriile eficiență a consumului de combustibil și aderență pe carosabil umed. Este o familie de anvelope dezvoltată special pentru un rulaj cu până la 20% mai mare și o economie de combustibil de 6%.

Commercial vehicles

Autonet Import a desfășurat, în perioada august 2015 – februarie 2016, o amplă promoție care a avut ca obiect bateriile Varta destinate atât autoturismelor, cât și vehiculelor comerciale.

Clienti

Noua linie de produse revoluționează transporturile de distribuție regională.

Commercial vehicles

Aveți stocuri sau repere nevândute? Piese sau accesorii auto care ocupă doar loc pe rafturi? Beneficiați de avantajele platformei www.pieseinstoc.ro, utilizată de Autonet Import, dar și de alți distribuitori de piese auto din România.

Clienti

Caracteristicile tehnologice ale bateriilor Varta Promotive EFB asigură performanţă îmbunătăţită şi fiabilitate în orice condiţii de drum.

Commercial vehicles

Anvelopa Yokohama 902W pentru axa de tracțiune a vehiculelor comerciale grele.

Commercial vehicles

Pirelli. Durabilitate crescută.

Commercial vehicles