Filtrul pentru interior FreciousPlus

Filtrul pentru interior FreciousPlus

Filtrul pentru interior împotriva alergenilor, mucegaiurilor şi prafului fin

Sistemul de ventilaţie nu se pricepe să facă atmosferă...

Reacţii alergice, atacuri de astm şi dureri de cap – nu este de mirare că pasagerilor le piere cheful de distracţie, când filtrul pentru interior cedează sau calitatea lui este dubitabilă. 
Filtrele pentru interior au rolul să garanteze că şoferul şi pasagerii din vehicul inspiră cât mai puţin din ceea ce contaminează aerul din trafic. Iar contaminanţii pot să fie foarte mulţi, în funcţie de locul în care ne aflăm. Aerul care traversează canalele de ventilaţie din vehicul, în timpul călătoriei – în cantitate de până la 540.000 litri pe oră – este de circa 5 ori mai poluat cu gaze de eşapament, substanţe nocive şi alergeni, decât aerul de pe trotuar. Singura şi, aşadar, cea mai importantă barieră dintre norul toxic şi pasagerii din autoturism este filtrul pentru interior montat în sistemul de ventilaţie. 
 
 
Aer curat, datorită filtrului pentru interior FreciousPlus
 
Filtrele pentru interior convenţionale, numite adesea şi filtre de polen, previn numai pătrunderea prin sistemul de ventilaţie a particulelor cum sunt praful, polenul şi calamina, şi uneori şi pătrunderea mirosurilor. Persoanele afectate de febra fânului, alergicii, astmaticii, copiii şi şoferii care petrec multă vreme la volan pot să respire acum liniştiţi, de-a lungul întregului an, cel puţin atâta timp cât se găsesc într-o maşină dotată cu filtrul pentru interior FreciousPlus de la MANN¬FILTER. Aceste filtre pentru interior de ultimă generaţie captează aproape în totalitate alergenii şi previn răspândirea bacteriilor şi a 
 
 
mucegaiurilor în aerul din interiorul vehiculelor.
 

Cu FreciousPlus, sănătatea are prioritate:

  • captează alergenii până la aproape 100 %;
  • reduce dezvoltarea mucegaiurilor şi a bacteriilor cu până la 98 %;
  • opreşte aproape în totalitate praful fin.

 

FreciousPlus, bariera împotriva alergenilor şi a bacteriilor

Alergenii sunt, de obicei, compuşi proteici deosebit de mici, care se găsesc, printre altele, şi în polen. Odată cu eliberarea polenului, aceşti alergeni pot fi puşi în mişcare, făcându-şi loc până în interiorul vehiculelor. Învelişul natural din polifenoli al FreciousPlus acţionează ca un separator de alergeni. Aceştia sunt pur şi simplu înlănţuiţi – până la aproape 100 % (consultaţi figura).

Datorită învelişului suplimentar antimicrobian, filtrul pentru interior FreciousPlus blochează bacteriilor şi fungilor, care declanşează alergii şi generează mirosuri neplăcute, accesul la hrana pe care o găsesc, de obicei, în aerul înconjurător. Astfel, aceşti pasageri clandestini nu se mai pot înmulţi şi nu mai afectează aerul din interiorul vehiculului.

Structura FreciousPlus

1. Strat filtru de particule

Acest mediu de filtrare de mare capacitate opreşte, pe lângă particulele grosiere, cum sunt praful, polenul şi particulele generate de uzarea anvelopelor, şi pe cele mai mici dintre acestea, cum este praful fin, până la aproape 100 %.

2. Strat premium din cărbune activ

Prin folosirea de granulat din cărbune activ, mirosurile şi gazele nocive,
cum sunt ozonul, dioxidul de sulf sau oxizii de azot, sunt eliminate.

3. Strat biofuncţional – NOU!

Învelişul biofuncţional special, cu polifenoli naturali, captează alergenii liberi. Învelişul suplimentar antimicrobian privează de hrană bacteriile şi mucegaiurile.