Premiu de excelență în design pentru Thule

Premiu de excelență în design pentru Thule

Thule este dublă câștigătoare a iF Gold Award 2017 pentru excelență în design

Calitatea Thule a fost recunoscută prin prestigiosul iF Gold Award, cea mai înaltă distincție iF Design, primită pentru două noi produse din gama Active with Kids: remorca multisport Thule Chariot Sport și scaunul de bicicletă pentru copii Thule Yepp Nexxt Maxi. iF Gold Award este unul dintre cele mai recunoscute premii internaționale pentru design și reprezintă o garanție a excelenței în design.
 
În luna martie a acestui an, la muzeul și expoziția BMW Welt din München, au fost decernate premiile câștigătorilor din 2017 ai iF Gold Award, în fața a 2.000 de profesioniști din industria mondială a designului. Dintr-un total de peste 5.500 de înscrieri din 59 de state, juriul a onorat doar 75 de produse cu marele premiu – iF Gold Award. Juriul, compus din 58 de experți internaționali în design, a premiat Thule Chariot Sport și Thule Yepp Nexxt Maxxi pentru designul remarcabil în categoria Nou-Născuți/Copii.
 
 
“Suntem onorați să primim două If Gold Awards pentru produsele noastre inovative destinate copiilor. Câștigarea a două premii în același an, într-o competiție considerată Oscarul industriei de design, este o nouă confirmare a faptului că avem o organizație de design și dezvoltare de talie mondială”, a comentat Magnus Welander, CEO al Thule Group.
 
iF Gold Award 2017: Thule Chariot Sport
 
Prin Thule Chariot Sport, Thule a dezvoltat cel mai bun cărucior-remorcă multisport pentru sportivi și copiii lor, cu accent pe design inteligent, siguranță, confort și inovație. Face parte din noua gamă de cărucioare-remorcă multisport, Thule Chariot, care vă permite să transformați remorca bicicletei dumneavoastră într-un cărucior potrivit pentru plimbări, jogging și chiar pentru schi. Juriul iF Gold Award a declarat:
 
“Căruciorul Thule Chariot ne-a cucerit imediat prin perfecțiunea sa ergonomică, atât ca remorcă pentru biciclete, cât și ca și cărucior. Materialele utilizate și calitatea execuției sunt de primă clasă. Chariot oferă tinerilor săi pasageri un interior cu cel mai înalt grad de confort, în timp ce părinții se vor bucura de flexibilitate maximă pentru toate situațiile de utilizare: jogging, ciclism, cumpărături sau simple plimbări.” 
 
 
iF Gold Award 2017: Thule Yepp Nexxt Maxi
 
Thule Yepp Nexxt Maxi este un scaun de copii pentru bicicletă ușor, confortabil și sigur, care se montează în partea din spate și care vă permite dumneavoastră și copilului dumneavoastră să vă bucurați zilnic de plimbări cu bicicleta împreună. Designul unic este inspirat de căștile moderne pentru bicicletă, fapt care are ca rezultat un scaun foarte ușor și confortabil, cu o înfățișare sportivă, dar plină de stil. Juriul iF Gold Award a declarat:
 
“Acest scaun pentru bicicletă a cucerit juriul prin ergonomia rafinată, începând cu sistemul de montare pentru conectarea scaunului pe suportul bicicletei, și până la catarama de siguranță foarte simplă. Construcția de tip sandwich (o carcasă exterioară rigidă combinată cu un strat izolator moale la interior) este foarte ușoară și îmbină confortul cu siguranța.”