Sărbătorește performanța din mers

Lubricants

Autonet Mobility Show pornește anul acesta la drum cu tradiționalul eveniment de la Cluj-Napoca.

Clienti

În 6 mai, Autonet Mobility Show și-a deschis porţile pentru profesioniștii din domeniul auto și nu numai. Tradiţionalul eveniment a avut, de această dată, o structură netradiţională. Pentru confortul partenerilor săi, Autonet Import a decis ca evenimentul să se desfășoare pe parcursul unei singure zile, însă programul a fost unul foarte divers și bogat, atât în ceea ce privește partea profesională, cât și în ceea ce privește posibilităţile de relaxare și distracţie.

Clienti

Noile coduri din 7 cifre.

Spare parts

Arcurile cu gaz Stabilus își îndeplinesc funcțiile într-un interval de temperatură de la -30C până 80 C.

Spare parts

Oferta produselor QWP s-a îmbogăţit cu Sisteme roată liberă generator.

Spare parts

Recent a fost lansat un nou sistem de comunicare cu partenerii noștri, Autonet Contact Center. Această platformă aduce numeroase beneficii care vor fluidiza și eficientiza comunicare dintre Autonet și clienții săi.

Clienti
Între 29 și 30 octombrie, a avut loc la Satu Mare, prima conferință a conceptului de service TruckZone, dedicat exclusiv vehiculelor comerciale. La eveniment au fost prezenți majoritatea membrilor rețelei de ateliere, reprezentanți ai furnizorilor, precum și reprezentanți ai managementului Autonet, membri centralei de sistem și ai echipei departamentului Vehicule Comerciale Autonet Import.
Clienti