Brembo aftermarket adaugă oferte speciale la noua linie de discuri de frânare Brembo Xtra cu găuri.

Spare parts

Una dintre cele mai cuprinzătoare game de pe piață: peste 1.000 de coduri de produs, cu piese autentice pentru peste 98% din parcul european de vehicule.

Spare parts

Joi, 19 ianuarie, colegul și prietenul nostru, Emanuel Gyenes, s-a întors cu un rezultat excelent de la  Raliul Dakar, iar Autonet Import, ca de fiecare dată, i-a pregătit o primire demnă de un campion.

Clienti

Gama de produse s-a îmbogățit recent cu o nouă categorie de produse. Începând cu această lună veți putea achiziționa pompe de apă QWP.

Spare parts

Peste 100 de standuri expoziţionale ale celor mai importanţi furnizori de piese de schimb, accesorii auto şi echipamente de service.

Clienti

Valeo este un furnizor de prim rang de sisteme inovatoare de asistență la parcare pentru echipamentele originale (OE).

Spare parts

Xtra este noua gamă de discuri perforate disponibilă în portofoliul Brembo. Noile discuri oferă, printre altele, performanțe superioare pe carosabil umed și eficiență sporită chiar și la temperaturi înalte.

Spare parts

Destinat asigurării șuruburilor pentru siguranță maximă. Asigurarea șuruburilor și a ansamblurilor filetate, pentru a preveni deșurubarea, este o componentă esențială a cerințelor actuale care privesc sănătatea și siguranța, în domeniul ingineriei. 

Spare parts