Toate cataloagele Valeo la un singur click

Toate cataloagele Valeo la un singur click

Întregi rafturi de cataloage tipărite Valeo pot fi înlocuite cu o bibliotecă virtuală, accesibilă printr-un singur click – aceasta este magia celor mai noi tehnologii.

Deși există cataloage electronice cu produsele distribuitorilor și aplicații moderne care ajută la identificarea corectă a pieselor, cum este MyValeoParts, multor mecanici le place, încă, să răsfoiască catalogul tipărit al unui producător sau altul. Astfel, conform motto-ului “Nouă Ne Pasă De Dumneavoastră”, Valeo își pune cataloagele la dispoziția utilizatorilor în formă electronică, însă sub formă de “flipbook”, oferind astfel posibilitatea ca acestea să poată fi răsfoite.
 
Mulțumită aplicației “FlipBook”, cataloagele pot fi răsfoite rapid și confortabil. Catalogul în format flipbook oferă posibilitatea localizării rapide de conținut prin găsirea cuvintelor-cheie pe numeroase pagini, în același timp. De asemenea, un alt ajutor important este posibilitatea de a “sări” automat între capitole, mulțumită funcției de selectare rapidă a grupelor de produse dorite – într-un tabel de cuprins confortabil.
 
“Ascultă cu atenție vocile clienților noștri și încercă mereu să le îndeplinim dorințele. De aceea, oferim acum bibliotecanoastră de cataloage în format flipbook, pentru ca mecanicii să poată alege și mai rapid piesele potrivite dintre produsele noastre” – explică Iwona Molenda, Director Marketing, Valeo Service Eastern Europe.
 
 
Biblioteca poate fi parcursă în mod facil – utilizatorul poate vedea coperta cataloagelor imediat.
Interfața bibliotecii este în limba engleză, însă majoritatea cataloagelor conțin descrieri și explicații în limbile locale – exact în același mod ca și în cazul cataloagelor tipărite.